x Instagram

Son zamanlarda - ben sık sık / Recently - me mostly


Merhaba
Artık tekrar başka konulardan da yazabilirim diye düşünüyorum, elbet şu an yaşanan ve yaşanmaya devam edecek olaylar hakkında tekar yazacağım.
Tekrar başka şeylerden yazmaya başlamak istememin bir nedeni de blogum benim bir nevi günlük yaşadığım şeylerden kaçıp sığındığım, yazarken nefes aldığım bir yer olması.Ve şu an nefes almaya , hiç olmazsa günlük söyle bir yarım saat uzaklaşmaya nefes almaya ihtiyacım var, umarım anlarsınız beni.
Hi everyone
since i don't have much time to write long posts, i've decided to write under this title a short post, hope you will  still enjoy it.



Son haftalarda elimin sürekli gittiği neredeyse her gün kullandığım, dinlediğim, giydiğim şeyler bunlar.
These are what i use /listen / wear in the last couple weeks mostly.


Florence + the machine 'in  lungs albümü ciddi bağımlılık yapıyor benden söylemesi. Eğer daha önce hiçbir şarkılarını dinlemediyseniz bu albümden başlamanızı kesinlikle tavsiye ediyorum, sözler,müzik ve o ses.. mükemmel
Ufak sevimli el çantam batikten / Her gün kullandığım hafif parfümüm Lancome -tresor in love
Ramones elbisemsi bol tunik: sevdiğim grupların amblemleri baskılı tişört ve elbiselerini giymeye bayılırım , özellikle bu modeller inanılmaz rahat oluyor, utanmasam bu ramones' i hergün giyeceğim.
rimmel london lasting finish 1000 kisses ruj unsstoppable red.Ben bu ruj serisine bayılıyorum, birşey yiyip içtiğimde bile çıkmıyor ve herkeste olması gereken bir kırmızı tonu diye düşünüyorum.
Zincirli bileklik,-/yüzük : bunlara tam ne deniyor bilmiyorum ama ben çok hoş durduklarını düşünüyorum, her gün kullandığım bir aksesuar, tüm kombinlerime bir şekilde uydurmayı başarıyorum.

Florence+ the machine -lungs : This album seriosuly makes you addicted! Her voice, lyrics, music.. Everything is so beauiful. I highly recommend you to listen them, especially this album.
 My little cute bag from Batik. / My everyday perfume is Lancome-tresor in love , such a soft pretty smell.
I love wearing my fav. band's shirts/ dresses. This Ramones one is my latest fav. , if it wouldnt be ridiculus i would wear it everyday lol
Rimmel london lasting finish 1000 kisses lipstick in unstoppable red : I love this serie by Rimmel and i believe everyone must have this shade of red. 
I have no idea what this bracelet+ring thing called but its my fav. accesory. I am wearing it everyday and somehow managing to fit it into my every outfit.


Bugünlük benden bu kadar, sizlerin vazgeçemediğiniz neredeyse her gün kullandığınız parçalar neler,lütfen yorumlarınıza ekleyin 
sevgiler
Thats all for today. Please add your comments whats items do you use almost everyday and especially recently? 
xxx




1 comments:

Unknown

bol tuniğinin rengine baskısına bayıldım çanta zaten süper :) bu arada bende bloguma beklerim

Yorumlar