x Instagram

Caudalie Beauty Elixir Hakkında / Caudalie Beauty Elixir Review

Hi everyone ! I told you before that i want to talk about this lovely product more. So ,here i am :)
Herkese merhaba !Daha önce de bu ürün hakkında ayrı bir yazı yazacağımı söylemiştim,ve işte burdayım :)


First lets start with what it promises :
Inspired by the "elixir of youth" used by Queen Isabelle of Hungary, Caudalie Beauty Elixir smoothes features, tightens pores, and gives the complexion a burst of radiance. An excellent base for make-up, this water awakens the skin in the morning and livens it up before a night out.

 Önce ürün bize ne vaat ediyor ona bakalım :
 Macaristan Kraliçesi Elizabeth'in gençlik iksirinden esinlenerek geliştirilen bu ürün cildin yumuşatılmasına, gözeneklerin sıkılaşmasına destek olur.Cilde nem verir,canlılık kazandırır.Ayrıca makyaj için mükemmel bir baz oluşturur.Cildinizi canlandırır. 
tüm cilt tiplerine uygun.Erkekler traş sonrası spreyi olarakta kullanabilir.
Kullanım: Kullanmadan önce çalkalayın. Önce gözünüze kapatın ve yüzünüze sıkın. Günün herhangi bir saatinde cildi canlandırmak veya majyajı sabitlemek için kullanabilirsiniz.Nemlendiricinizi uygulamadan önce de uygulayabilirsiniz.Fondötenden sonra ve pudranızdan önce kullanmanızda öneriliyor.

İçerik: Üzüm,portakal çiçeği, gül, organik balm, nane, biberiye


 Skin solution: For all skins lacking radiance. Caudalie Beauty Elixir is an exceptional anti-dull complexion treatment and a wonderful after-shave for men.

Directions for use: Shake before use. Avoid contact with the eyes. Mist onto the face before your moisturiser and at any time of the day.

Apply between your foundation and powder to perfectly set make-up.

Main ingredients: Grape, orange blossom, rose, organic balm mint and rosemary.

Ingredients: Aqua (Water), Alcohol*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Water*, Parfum (Fragrance)*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Potassium Alum, Glycerin*, Mentha Piperita (Peppermint) Oil*, Commiphora Myrrha Extract*, Styrax Benzoin Resin Extract*, Melissa Officinalis (Balm Mint) Leaf Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Tocopherol*, Citral*, Citronellol*, Farnesol*, Geraniol*, Limonene*, Linalool*. (010/018) *Origine Végétale - Plant Origin.

My thoughts  
ıt really tighten porses ! ı cant tell you how surprised i was that it really did work ,cause wasnt expecting that at all :) and then it really sets makeup well too.. and great to use when i feel like a little awakining during the day,makes me feel all freshen up again.One thing tho. i am not a big fan of its smell,well its not bad but also not so into that minty smell ,but still there is no way i will stop using this ! :D
I recommend it to everyone,just give it a try and you will be really happy with results :)  

 Gelelim benim düşüncelerime ve deneyimime :)
Beni gerçekten çok şaşırttı.Çünkü gözeneklere gerçekten bu kadar iyi geleceğini hiç düşünmemiştim ! Makyajı sabitlemesi de gayet güzel. Gerçi ben gün içinde fıs aşağı fıs yukarı habire sıktığımdan belki de ondan o kadar iyi o konuda :D Yorgun falan hissettiğim anda sıkıyorum,sabah hani yüzünüzü yıkarsınız buz gibi suyla ve inanılmaz ferahlamış istersiniz ya,o duyguyu bu şişeye hapsetmişler her fıslayışla dışarı çıkıyor :D Yani anlayacağınız pek sevdim ve herkese öneririm :) Bir tek kokusu bence öyle aman aman hoş değil ama bu kadar doğal ürünle zaten ne beklersiniz ki,rahatsız etmiyor ama ohh mis koktu da demiyorum.

Ben daha önceki yazımda bahsettiğim gibi  sevgili Markozi.com sayesinde bu ürünü alabildim.Buradan ulaşabilirsiniz sizde.
 Please dont forget to leave comments and have a nice day !
Sorularınız varsa lütfen sorun ve yorum bırakmayı unutmayın ^^ 
sevgiler
xxx



0 comments:

Yorumlar