x Instagram

Temmuz Uygun Fiyatlı Favorilerim / July Drugstore Favorites


Yaz ayları ne kadar hızlı geçiyor değil mi? Temmuzda bitti ve bir favoriler yazısı hazırlayayım dedim. Hepsi uygun fiyatlı ve hepsini temmuz boyunca kullandım . 

 Summer days goes really fast which makes me sad. I can't believe we've finished July already. In this post you will find my July favourites. They are all drugstore products which i used and loved in July.






Essence 109 off to miami! - Such a pretty summery color for your nails. I really like the brush it has, makes application very easy.
Rimmel match perfection foundation - I was only using bb creams till trying this foundation. Leaves a flawless yet natural finish to the skin. Contains SPF 18. I really love  how good it looks on the skin as the hours go by. BB creams look better on the skin after some time passes , but this one basically glows. It’s not a bad or greasy glow. Its beautiful, and healthy glow on the skin. Causes my blush look more natural too. 
Garnier Soothing Eye Makeup Remover - It cleans your eye makeup very gently and quickly. I haven't try it with non-waterproofed eye makeup so can't comment how it will clean that. I am also loving how it has no perfume /alcohol /colorrants. Its like removing your makeup with a magical water .

Essence 109 off to miami! - Yaz ayları için mükemmel bir renk olduğunu düşünüyorum. Ayrıca fırçasını da çok seviyorum. Hızlı ve kolay sürmenizi sağlıyor.


Rimmel match perfection foundation - Bu fondöteni deneyene kadar bb krem kullanıyordum. Pürüzsüz aynı zamanda doğal görünen bir görüntü veriyor. SPF 18 içeriyor. Ayrıca sürdükten saatler sonraki görüntüsünü daha çok seviyorum. BB kremlerde sürüldükten bir süre sonra cildinize uyum sağlar ve gittikçe daha güzel görünür ya. Bu ise basitçe söylemek gerekirse parlıyor! Kötü ya da yağlı bir parlamadan bahsetmiyorum. Çok sağlıklı ve güzel bir parlama daha doğrusu ışıltıdan bahsediyorum. Ayrıca farkettim ki bunun üstüne uyguladığım allıkta daha doğal ve hoş duruyor.

Garnier Soothing Eye Makeup Remover - Göz makyajınızı hızlı ve güzelce temizliyor. Suya dayanıklı makyaj üzerinde denemediğimden ona bir yorum getiremeyeceğim. Parfüm, alkol ve renklendirici içermemesi de çok hoşuma gitti. Bu yüzden sanki sihirli bir suyla makyajı temizliyormuşsunuz gibi hissettiriyor :)


 Rimmel Kate Ruj 107 - Mor ve kırmızı arası çok hoş bir renkte. Sürekli hafif bir göz makyajı yaptığımdan ,makyajıma yakıştırdığım ve bol bol kullandığım bir ruj kendisi. 
Rimmel Stay Matte Pudra - Bir ay kadar önce aldım ve o zamandan beri en sık kullandığım pudra. Gerçekten parlamayı önlüyor ve makyajınızı sabitliyor.

Rimmel Kate Lipstick 107 - It has such a different and pretty color. Its somewhere among red and purple. Since i always make a light eye makeup i like using this lipstick to go with it.
Rimmel Stay Matte Powder - I bought this powder a month ago. And ever since i was reaching for this most among my powders. It keeps shine away, sets your makeup really well. 


Bahsettiğim ürünlerden denedikleriniz oldu mu ? Sizin yaz aylarında kullanmayı sevdiğiniz, favorileriniz neler? Yorumlarınıza eklerseniz sevinirim. :)
sevgiler

Have you used any of these products before? What's your current favorites? 
 xx 



6 comments:

.

Karsilikli takipcilige ne dersin? ♥
http://yarensa.blogspot.de/

Unknown

Garnier Soothing Eye Makeup Remover görünce ilk yüz jeli sandım :) rujun rengi çok hoş :)

tugce

Yaren : tabi neden olmasın :)

Eda : evet ambalajı gerçekten yüz jeli ambalajlarına benziyor , ama gerçekten başarılı bir ürün, Migrosta indirimde şu sıralar 5 küsür gibi komik bir rakama satılıyor :)

skinobsession

I love the Rimmel Kate collection! Nice blog :)
xx

www.skinobsession.blogspot.com

Unknown

bb kremin markasıne acaba??

tugce

Sude: canım normalde missha perfect cover 23 numara kullanıyordum, garnier'in karma ciltler için olanınada sık sık elim gidiyordu ama :) ikisini de denemeni öneririm

Yorumlar