x Instagram

Günlük Makyajım / My everyday makeup



Merhaba. Bugün bir ilk yapıp makyaj yazısı yazıyorum. Fotoğraf çekmek ne zormuş yüzdeki makyajın, pek beceremedim de zaten. Neredeyse hergün yaptığım makyaj ve kullandığım ürünler bunlar.

Hello. Today i am writing a makeup post like this for the first time. I didn't know taking pics of the makeup on your face is this hard, and i couldn't do it well anyways.. Anyways here are the products i am using everyday.




Skin79 bb krem: İnstagramdan takip ediyorsanız bu hafta aldığımı görmüşsünüzdür. Missha bb kremim bitmek üzereydi bu sefer farklı bir bb krem denemek istedim, şu an misshadan daha çok seviyorum kendisini. İsterseniz bir karşılaştırma yazısı yazabilirim. Ne dersiniz? Bazen elle bazen de resimdeki fondöten fırçası ile uyguluyorum.
L'oreal Nude Magique BB pudra: Daha geçen gün ayrıntılı yazısını yazdım. Okumak isterseniz tıktık
Mua krem allık Scrummy'i Real Tech. Allık Fırçası ile uyguluyorum.
Favori eyeliner kalemim Maybelline master precise.Eyelinersız asla:)
Maybelline color tattoo-on and on bronze'u elle uyguluyorum. Bazı günler atlıyorum bunu, sadece eyelier yeterli oluyor.
Favorim L'oreal telescopic maskara, kıvırmasını ve uzatmasını çok seviyorum.Fırçasıda tam istediğim gibi.
p2- i love you ruj, rengine bayılıyorum,keşke p2 ürünlerini hele de ojelerini Türkiyede de bulabilsek.



Skin79 bb cream: If you are following me on instagram then you have seen i recently got this bb cream instead of my usual one: missha. Loving this more then missha for now. Applying this with fingers and sometimes real tech. foundation brush.Both gives good result.
L'oreal Nude magique bb powder: I wrote a review about it recently. You can read it from here : click
Applying my mua cream blush scrummy with real tech. blush brush.
My fav. eyeliner is Maybelline master precise. For me eyeline is a must. :)
I sometimes skip this but not today: Maybelline color tattoo- on and on bronze. I like how it looks and so easy to apply with fingers.
Fav. mascara is L'oreal Telescopic. It makes my lashes longer n curvy :) 
p2- i love you lipstick. I really love the color of this one.



Ve makyajın bitmiş hali. Mükemmel fotoğraf ve makyaj yeteneklerimi konuşturduğum bu yazıda sizde yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.:)
sevgiler 
and this is the finished look. I used up my amazing makeup talent and look on this post lol. Please don't forget to leave comments
lots of love
xxx







6 comments:

Junkhead

Çok cicisiiiin :) Kazakla ruj uyum içinde hehehh... Master precise Maybelline yazacağına Loreal yazmışsın canım düzelt istersen :)) Ben de nerde hata var direk görüyorum haaa .. Ben de aldım bu kalemden ama henüz başka bir tane kullandığım için ona geçemedim. Çok övülen bir kalem olduğundan indirimde kapmıştım :D

tugce

Hehe sağol canım, ya çektikten sonra farkettim bende kazakla dudaklar aynı renk :D Çok sağol düzelttim hemen :p
Bence süper yapmışsın indirimde kaparak, ucunun upuzun olmasına ve verdiği o koyu siyah renge bayılıyorum. Sen ne kullanıyorsun?

Karadut

Şu BB krem karşılaştırma yazısını yazarsan çok güzel olur; bu aralar ilk BB kremimi almak istiyorum da (hevet! trendlerin çok gerisindeyim:( )
Bir de demode ya da abartılı görünmeden eyeliner çekmek... Ben azıcık acele etsem direkt arabic makyaja dönüşüyor peh.

tugce

O zaman bir sonraki yazım ikisinin karşılaştırması olacak :)) Aslında trendlere çok kapılmamak biraz beklemek daha iyi. Bazı şeyler neden trend oluyor anlam veremiyorum zaten. Kötü ama trend olan o kadar ürün varki aklım almıyor..
Eyelinerla ilgili kolay yollar vs şeklinde bir yazıda yazabilirmişim aslında, çok güzel fikir verdin canım :D

Junkhead

Ben şuan bir arkadaşın yurtdışından getirdiği,hediye Catrice eyeliner peni kullanıyorum :)) Hatta keçe uçlu eyelinerlara karşı bakışımı değiştirdi,o kadar hoşuma gitti ki.Hem rengini veriyor,hem çok kalıcı,hem de çok güzel çekebiliyor insan :) O bitince Tr.de olmadığından alamayacağım için,alternatif ararken keşfettim Master precise ı da . Hemen hemen aynı işlevde göründüler gözüme hehehh

caise

beautiful:) I would like to try out this bb cream

Yorumlar