x Instagram

L'oreal Nude Magique Serisi Review / L'oreal Nude Magique Serie Review




Merhaba ! Bugün L'oreal'in ileriki günlerde ülkemize de  getirteceğini tahmin ettiğim serisinden bahsedip, seriden kullandığım fondötenini ve pudrasını yazıp yorumlayacağım.
Hello!Today i will talk about L'oreal's new serie : Nude Magique.
I will review foundation and powder from the serie.



Öncelikle fondöteninden bahsetmek istiyorum.Ne yazık ki sadece temsili resim koyuyorum çünkü Almanya'dan dönerken valizin içinde kırılmış, iyi ki poşete koymayı akıl etmişim yoksa tam bir rezillik olacaktı. 2 buçuk hafta kullandım, yorumlamaya değer bir süre olduğunu düşünüyorum. 
Uyguladıktan sonra yüzünüzdeki his mükemmel. Kadifemsi ve çok hafif. Bb kremlerin kapatıcılığından memnunsanız bu üründende memnun kalacaksınız. Hoşuma gitmeyen yönleri sadece miktarının 20 ml olması ve şişesinin kullanışsızlığı. Ülkemize geldiği zaman bunlara rağmen tekrar alacağım.
Sadly my bottle got broke when i was flying back to İzmir again.. So don't have pics. But i used it more then two weeks so can still write a review about it. I really love the texture,so silky and soft. Covearge is very similar to any bb cream. Only bad sides are product is 20 ml and getting product out of bottle is really annoying. But still i am thinking to repurchase it. 







Gelelim bb pudrasına.Öncelikle ambalajı çok hoşuma gitti.İçinde aynası ve süngerinin olması da mükemmel( çantaya rahatlıkla atabileceğiniz bir ürün yani ) ve ürünle aynanın aynı tarafta olmamasını akıl etmeleri( tozlanma olmuyor bu şekilde. ) süper. Bu da aynen fondöteni gibi kadifemsi bir his veriyor.8 saat matlık söz veriyor ürün. En çok altı saat yüzümde durmuştur ve 6 saat boyunca matlığı söz verdiği şekilde sağladı. Süngerle uyguladığımda, fırçaya göre çok daha iyi sonuç verdi.
Seri geldiğinde pudrasını denemeden geçmeyin.



I really like the packaging of bb powder. Its very smart, contain a mirror and sponge too. The feeling of product also silky and soft. It promises 8 hour matte look. I tried it for 6 hours and my face was really matte all 6 hours! Applying with sponge gives much better results then applying with kabuki brush. 


Rimmel stay matte pudra vs L'oreal bb pudra
Rimmel'in pudrası her gün severek kullandığım favori pudramdı, L'oreal Bb pudrayı alana kadar. L'oreal pudranın verdiği his o kadar yumuşak ve güzelki. Ve sabitlemesi,verdiği matlık ve yüzde kalma süresi vs Rimmelden daha iyi. Bu yüzden rimmel'in pabucu dama atıldı. Ayrıca Rimmel'in pudrasının kapağı çantada açılıp beni sinir ediyordu zaten. :D


Rimmel stay matte powder vs L'oreal bb powder

Rimmel powder used to be my fav. till i got L'oreal bb powder.

I find packaging much more smart. I was hating Rimmel's cap keep opening inside of my bag. Also feeling of bb powder on the face is much better. And it gives matte look for a longer time. 




Umarım bu yazıyı faydalı ve ilginç bulmuşsunuzdur. Gelecek olan seriden en çok hangi ürünleri denemek istiyorsunuz? Yorum bırakmayı unutmayın.

sevgiler








 I hope you enjoyed the review and found it helpful. What do you think of this product? Have you tried anything from this serie?


xx




0 comments:

Yorumlar